O komunikacijskih in vodstvenih veščinah š člani Toastmasters Slovenija

Drage prijateljice, dragi prijatelji,

V času krize in spremenjene delovne in družbene realnosti so komunikacijske in vodstvene veščine ključnega pomena, zato vas članice Rotary kluba Ljubljana Julija na srečanje s člani Toastmasters Business kluba Slovenija.

Srečanje je odprto za vse zainteresirane in bo potekalo v okviru rednega Toastmasters srečanja v ponedeljek 15.3.2021 ob 18.20 uri v angleškem jeziku.

Toastmasters Business klub Slovenija je klub namenjen razvoju komunikacijskih in vodstvenih veščin. Srečanja potekajo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu v angleškem jeziku in vključujejo izobraževalni, motivacijski, interakcijski in zabavni privdih.

Toastmasters International je neprofitna izobraževalna organizacija, namenjena poučevanju javnega nastopanja in razvoju komunikacijskih in vodstvenih veščin.

S 1.1.2020 sta se organizaciji Rotary International in Toastmasters International na mednarodnem nivoju povezali in s tem omogočili večje možnosti za osebni in poslovni razvoj članov. Organizaciji se v marsičem dopolnjujeta, hkrati pa je vsaka edinstvena v svojem delovanju.

V okviru srečanja bo predstavljeno delovanje organizacije Toastmasters in organizacije Rotary. Prav tako bomo slišali pripravljene govore, se pomerili v tekmovanju nepripravljenih govorov in na koncu dobili tudi povratno informacijo glede nastopov.

Lepo vabljeni, da se srečanja udeležite preko zoom linka:

https://zoom.us/j/5153713529?pwd=aHdHMVlNOEsxaU9QbHZsK3lSV29JUT09

Zoom ID: 5153713529
Passcode: 52736

Se veselimo vašega obiska!